Skrivet av: Hanna Helsing | juli 30, 2013

Regn, shopping, fix och löpning

Efter frukost, lek och lite jobb för Peter drog vi iväg till Bromma blocks och handlade nya löparskor till mig. Äntligen! Det blev ett par asic nimbus 14 på rean.

20130730-215731.jpg
På kvällen efter att barnen somnat och jag plockat och fixat i huset tog jag på mig mina nya skor och gav mig ut på en liten runda i regnet. Jag älskar att springa i sommarregn. Friskt och skönt. Fick flashback från barndomen när en var ute och sprang när det spöregnade.
Jag sprang mot slottet. Vände efter 4 då det var en jäkla vind och tårna började domna i skorna. Ett rådjur och dennes bebis sprang ut framför mig. Hur gullig får en bli. Hann så klart inte fota men där sprang de in.

20130730-220613.jpg</a
Det blev ca 8 km

20130730-221057.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: