Skrivet av: Hanna Helsing | juli 29, 2013

Äntligen lite löpning

Idag var en bra dag. Barnens sovrum är målat, så imorgon ska vi ställa det i ordning.
Vi tog en promenad till skidbacken och runt en slinga i elljusspåret. Oj va fint det var och oj va sugen jag blev på att ta en löprunda i spåret och i den omgivningen. Vi gick 7 km, hem och jag bytte skor och ut igen samma runda, nästan. Blev 7 km löpning i 5 min/ km tempo. Det kändes att jag haft ett långt uppehåll men det var så skönt och befriande att äntligen ta några löpsteg.
När jag kom hem möttes jag av bärplockare. Vi har en helt fantastisk svartvinbärsbuske som aldrig verkar ta slut.

20130729-220907.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: