Skrivet av: Hanna Helsing | juli 29, 2013

Sol sol sol och lite regn

Under veckan som gått har vi målat och fixat i barnens lekrum. Monterat ihop möbler. Installerat tvättmaskin och torktumlare och allt vad det innebär med el och ledningar. Eller jag vet inte det är Peter som pulat där nere. Vi har haft middagsbesök av Peters vän Patrik och hans fina hund.

I början av veckan kom en av Peters närmsta vänner, Björn, hans fru Malin och deras två barn hit och hälsade på. Det är alltid lika trevligt att umgås med dem och deras äldsta dotter Ebba och Melvin leker så bra ihop.

Min pappa och hans fru kom förbi på fika i fredags. Jag frågade Melvin på kvällen om han haft en bra dag? Han svarade, ”ja, jag älskar morfar” vilket kändes som ett bra betyg på dagen.
På kvällen tog jag vespan in till Debaser, Slussen på en aw. Det var en helt ljuvligt varm och skön sommarkväll. Det var härligt att susa fram på vespan genom det fina landskapet och det tog inte långtid att ta sig till Slussen. Fick hoppa rosevinet och drack en supergod alkoholfri strawberry daiquiri.

Dagen efter kom familjen Nilsson över på grillunch. Det var trevligt! De stannade även på middag på kvällen. Barnen lekte och lekte, badade och sprang runt nakna hela dagen. Befriande att vara barn, leka naken, äta naken. Kissa ute i det fria för att snabbt kunna fortsätta sin lek.

Söndagen bestod av lite spackling och målning av barnens sovrum och sen 1-års kalas i Uppsala hos min syster med familj. Melvin älskar att åka dit. Han pratar varje dag om kusinerna Alma och Leo och hur kul det var när de var på Kolmården. (Vilket var längesedan). ”Å kul med tårta, kul med byggare Bob, kul med Leo, kul med Alma…”
Å jag tycker det är kul att de har så kul ihop.

Vi har även hunnit fira tre-årig bröllopsdag, klippa gräsmatta, åka skateboard och Melvin har fått åka Vespa.

20130729-213028.jpg

20130729-213059.jpg

20130729-213125.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: