Skrivet av: Hanna Helsing | juli 9, 2013

Husägare

Nu är huset vårt! Vi skrev papper och fick nycklarna idag. Jag körde vespan och Peter tog bilen med barnen och ett släp fullt med prylar till huset. Vilken härlig känsla det var att köra den fina vägen till Ekerö och in på våran uppfart.
När vi kom in i huset stod det i köket ett kort med motiv på huset och champagne samt uteleksaker till barnen från de tidigare husägarna Carina och Micke. Supergulligt!

20130709-184647.jpg
Det kommer bli mycket fix innan huset är som vi vill ha det men det ska bli kul att sätta igång och det får ta sin tid med renoveringen.

Vi åt första lunchen ihop ute i trädgården innan Peter fick lov att bege sig tillbaka till jobbet.

20130709-183138.jpg
När han åkt började jag packa ur släpet. Som tur var hittade jag en kartong med leksaker så barnen kunde roa sig själva.

20130709-183401.jpg
Nu vill jag boa in mig där. Så fort barnen somnat ska jag börja packa.

Ingen träning idag och det blev ingen träning igår heller då jag var ute en sväng och drack ett glas vin med vänner. Imorgon hoppas jag att jag får till ett pass. Då kommer min fina mamma hit. Det ska bli skoj!
Hej!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: