Skrivet av: Hanna Helsing | juli 12, 2013

Ekerö

Vi sov i huset första natten i onsdags. Vi drack champagne och packade upp lådor och monterade upp möbler. Det känns så rätt, vårt beslut att flytta hit.
På morgonen efter att vi ätit frukost och tagit en morgonpromenad ner till stranden åkte vi till lägenheten för att packa det sista, jag och barnen. Melvin var jätteledsen i bilen och körde mantrat, ”jag vill inte bo hemma i lägenheten jag vill bo här, i det i gula huset!” om och om tills han somnade. Jag försökte förklara att vi ska bo i gula huset men att vi måste ta med alla saker från lägenheten. Men han hade svårt att förstå.
Barnen älskar att kunna gå ut och in som de vill. Vi har inte bråkat alls som vi brukade göra. De är nöjda och jag hinner till och med dricka en latte i lugn och ro.
20130712-215027.jpg
Maggie kom hit och åt lunch med oss idag. Barnen älskar Maggie och jag med. Hon är världens bästa vän.
20130712-215106.jpg
När Maggie åkt hem och Peter kommit hem tog jag mig ut på första löprundan på Ekerö. Jag sprang ner till vattnet och runt närliggande kvarter. Jag stötte på en räv under min runda. Den var jättenära, kanske ca 4 meter ifrån mig. Vi tittade på varandra men tyvärr hann jag inte få upp kameran och fota innan den försvann. Den var jättefin! Det är så otroligt vackert här! Ska bli kul att utforska omgivningen under mina promenader och löprundor.

När jag kom hem hade Peters kompis Patrik kommit hit. Vi nattade barnen sen åt vi en god grillmiddag.
20130712-221056.jpg
Nu är Peter och Patrik ute och skejtar i kvarteret och jag dricker ett glas rött och äter jordgubbar på altanen. Det är en underbar, varm skön kväll.

20130712-221939.jpg
Imorgon bitti går det stora flyttlasset och alla våra möbler kommer hit. Det ska bli så skönt att flytta in på riktigt i huset!
God natt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: