Skrivet av: Hanna Helsing | juli 7, 2013

Strandhäng och långpass

20130707-221958.jpg
Varm dag idag. Super skönt. Vi tog vårt första dopp i Mälaren. Det var skönt men kallt. Vi besökte en strand vid Sandudden på Ekerö. Mycket barnvänligt. Såklart åkte vi även förbi huset. Nu är det snart vårt!

Hem och grilla hamburgare och korv. Bada barnen. Sen var det dags för nattning, som gick ganska fort. När de somnat drog jag på mig löparkläder och skor och tog en runda på 20km runt Hägersten. Det var fortfarande varmt men fläktade skönt. Efter ca 1 mil kom en jobbig uppförsbacke från Aspudden till Midsommarkransen och jag kände att krafterna började sina lite. Tänkte att det är ok att vila några sekunder när jag kommit upp till toppen då det inte finns några naturliga vilopauser vid rödlysen på denna runda runt Hägersten. När jag nästan var framme vid min tänkta vila, cyklade en tjej förbi och sa, -Gu va duktig du är!
-tack, sa jag, log och kände hur energin kom tillbaka och la in en växel till.
Undrar om hon förstod hur mycket det betydde för mig och att det gav mig ny energi. Det krävs ibland inte mycket.

20130707-232936.jpg
Nu glass och varm hemmagjord kolasås framför en konsert med Beyonce. Som såklart är grym och jag gråter en skvätt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: