Skrivet av: Hanna Helsing | juli 6, 2013

Tripp till Uppsala

Denna helg skulle vara den stora packarhelgen. Vi får huset på tisdag och Peter jobbar även nästa vecka och ska hinna bli klar med allt jobb innan semestern. Vilket gör att han inte kommer hem på kvällarna.
Det är så mycket att göra här hemma. Vi vet inte riktigt vart vi ska börja. Så vi valde att ta en tripp till Uppsala och besöka vänner som köpt nytt hus istället. Blev bjudna på god grillmiddag i deras stora fina nybyggda hus. Barnen lekte och lekte, hade inte tid att äta.
Vi kom hem ganska sent så det blev rakt ner i sängen för barnen, som slocknade direkt. Sen packade jag några kartonger med köksprylar och Peter började packa ner prylar från vårt överfyllda förråd. Så lite nytta har vi gjort idag. Men mest nöjen.
Imorgon ska det tydligen bli 27 grader varmt. 😎☀🍦Får se hur mycket vi får gjort då.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: