Skrivet av: Hanna Helsing | juni 29, 2013

Grillning och lite löpning

Melvin vaknade 5:30, som vanligt. Jag gick upp med honom. Han ville spela ett legospel på IPaden och jag satt bredvid och tittade på och nickade till men blev hela tiden väckt då jag skulle titta på det ens å det andra.
30 min senare vaknade Elliot och då satte morgonen igång ordentligt.
När Peter vaknat och vi ätit frukost åkte vi iväg för att titta på utemöbler, gräsklippare, häcksax, grill, spadar, krattar, mm mm, ja allt som behövs för att kunna bo i hus och sköta om en trädgård. Vi äger inget idag för trädgårdsfix. Förutom en liten spade vi haft till balkongblommorna.

Vi åkte sen hem och mötte upp Sofie, Anders, Edward och Anders barndomsvän som var på besök. Grillade korv med bröd och åt melon och jordgubbar.

20130629-214621.jpg
Sen tog vi en promenad tillsammans till Vinterviken och hem. Fixade mat till barnen och sen tog jag och Sofie en runda. Min nya favorunda på 10 km. Dessa löprunder med henne och den tid vi tillbringar ihop kommer jag sakna så mycket! Självklart kommer vi fortsätta ses men det spontana träffarna kommer ju inte bli lika ofta. 😪


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: