Skrivet av: Hanna Helsing | juli 1, 2013

Lugnet

Vi gick till parkleken Lugnet imorse. Hade hela vagnen fullpackad med mat, filtar, kläder för alla väder, handdukar och så barnen såklart.
Mötte upp Melvins Gläntan kompisar och deras mammor.
Det var mysigt men kändes lite för stort idag då barnen stack iväg på egen hand hela tiden och vi mammor skulle hålla koll på de små också. Men de hade roligt och vi hade trevligt.

20130701-225828.jpg
På eftermiddagen var det meningen att vi skulle möta upp dem igen i ödleparken men vi kom aldrig dit.
Efter lunch höll Elliot på att somna på golvet här hemma och Melvin ville vila så jag såg min chans att få träna och drog på mig träningskläder och gick ut med dem. Vi gick å gick å gick men inga barn ville sova. De ville busa. Efter 1h insåg jag att de inte skulle somna så jag gav upp och gick mot ödleparken. När vi bestigit den långa backen vid amfiteatern så slocknade båda två. Pang! Jag gick då med raska steg tillbaka till 400 metersbanan för att springa intervaller 2km * 5 var planen. Hann värma upp och starta min första intervall, så vaknade Ellliot, som försökte väcka Melvin. Han fick då lite träning istället för mig. Vi tränade på att gå på det mjuka konstgräset.

Hem äta middag och vänta in Peter så jag och Sofie kunde ta en runda. Vi sprang ner mot Vinterviken och runt Trekanten och tillbaka. ca 10km.

20130701-225858.jpg
Hem till skypemöte med Martin och Maria angående My Club. Skönt att vi inte fick igång bilden så de slapp se mig eftersvettas i soffan. Efter möter styrketräning och dusch. Nu te och fyra sorters melon.
Hej!

20130701-230045.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: