Skrivet av: Hanna Helsing | juni 28, 2013

Alltid redo

Vi var i Uppsala onsdag-torsdag, jag och barnen.
Det var trevligt! Kul att få umgås med syster och hennes man Lars och kusinerna leker så bra ihop. Vi besökte Pelle Svanslös hus och lek ute och lek inne.

20130628-193026.jpg
Elliot tog ca 7 steg. Såhär glad blir man då!

20130628-193133.jpg
Igår tog jag och Sofie en kvällsrunda. Vi sprang längs Mälaren bort mot Bredäng/Sätra. Så himla vackert det var och bra stig att springa på. Fattar inte varför vi inte fortsatt bortåt tidigare utan alltid bara sprungit till Mälarhöjden. Nu två veckor innan vi ska flytta hittade jag mitt nya favorit löparstråk. Skulle dock aldrig springa där själv då jag inte gillar att springa i skogen själv. 10,5 km fick vi ihop. Jag kände mig pigg i benen efter alla dagar med vila.
Suddig bild men såhär såg det ut, typ.

20130628-193953.jpg

20130628-194013.jpg
Melvin var hos frisören idag. Han satt blixtstilla och rörde inte en min.

20130628-194203.jpg
Innan vi gick till frisören tog vi en promenad. Barnen var trötta så jag hoppades på att de kunde somna och det gjorde de. Då jag alltid är redo så låg löparkläderna och skorna under vagnen. Jag hoppade in i en buske och drog av mig klänningen och balkerinaskorna och svischade om till löpare. Sprang till 400- metersbanan, körde två lugna jogg runt och sen 10 • 300 meter i 3,45-4 min/km tempo. Gåvila i 45 sekunder sen ett varv med barnvagnen. Det var en personligtränare (tror jag) som tränade en tjej där. När jag sprang förbi med barnvagnen för 13de gången ropade han, -du har ett jättefina löpsteg!
Jag, -har jag!?
Han, -ja, verkligen. Ser jättebra ut!
Tack sa jag och sprang förbi. (Stannade aldrig utan pratade med honom i farten).
Jag blev glad och det kändes bra att någon sagt att jag har ett fint löpsteg då jag just varit så osäker på mitt löpsteg och om jag springer rätt.

20130628-195411.jpg
Då vi hade en klipptid att passa fick jag lov att springa till frisören. Hade gärna fortsatt några varv till.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: