Skrivet av: Hanna Helsing | juni 25, 2013

Tisdag

20130625-210301.jpg
Jag älskar pioner! Plockade med mig några från landet. De luktar ljuvligt.

Vi gick ut direkt efter frukost idag. Melvin sa att han var trött å ville vila. (Fastän han gick upp 6:30 som är sovmorgon i den här familjen). Perfekt tänkte jag, då kan jag ta en promenad med barnen i barnvagn så att de somnar och sen gå till cafe Gården och fika med Sara, Frida och Katarina.
Men när vi väl var ute kunde han inte vila. Ha sa flera gånger att han var trött men han ville gunga, gå, springa, äta glass mm…
Vi gick förbi café Gården. Köpte latte och en smörgås och en Snappel och dammsugare till Melvin. Mycket fika och glass har det blivit nu under ”sommarlovet”. När han var klar var det bara att tacka för oss och vi gick och lekte i ödleparken. Sen hem och äta lunch. Båda barnen somnade efter lunch så jag kunde packa några kartonger och fixa diverse saker som måste göras.
De sov länge. Men jag ville inte väcka dem då jag njöt av lugnet, ( förutom borrandes av fasaden) och att kunna dricka en latte sittandes i lugn å ro.
När de vaknade käkade vi lite mellis sen ut till ödleparken igen där Melvins favoriter Maja, Iris och Astrid var. Melvin är mycket förtjust i Maja. Han skiner upp som en sol när han ser henne och vill gärna busa och hålla henne i handen.

20130625-212026.jpg
Sen hem, fixa middag. Jag skulle kört ett pass på löpbana ikväll som jag verkligen såg fram emot men fick sådan knip i magen och Melvin somnade sent så jag måste hoppa träning idag. Känns trist. Kanske lika bra att gå och lägga sig så kanske jag kan känna mig riktigt utvilad imorgon då det bär av till Uppsala efter frukosten och Peter åker till Köpenhamn på möte.
Godnatt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: