Skrivet av: Hanna Helsing | juni 10, 2013

Regn regn regn

Melvin har nu ”sommarlov” och ska vara hemma med mig och Elliot. Jag var lite orolig igår hur det skulle gå. Han är i sitt livs trots och provocerar och bråkar så jag håller på att få sammanbrott. Elliot är i något språng och vill vara i min famn eller hålla mig i handen konstant. Jag kan inte ens gå på toaletten utan att han blir superledsen, kryper efter och ska sitta i mitt knä. Eller göra en kopp kaffe utan att Melvin brottar ner en gallskrikande Elliot. De dagar vi varit hemma alla tre en hel dag brukar jag känna att jag vill hoppa från balkongen eller hänga mig i duschdraperiet. När vi är ute funkar det bättre men hemma blir Melvin ett gränstestande monster och Elliot en gallskrikande klängapa.
Jag bestämde igår kväll att jag skulle göra A L L T för att vi inte skulle bråka idag.
Självklart har det regnat hela dagen men vi har varit ute ändå. Jag har inte blivit så arg på Melvin som jag ofta blir. Utan sagt till honom när han gjort något dumt och sedan gjort en undanmanöver så han ska fokusera på något nytt. Det har funkat! Fastän vi varit mycket inne har vi typ varit sams hela dagen 🙂

På morgonen var vi på BVC med Elliot sen hem och laga mat. Sen ut i regnet. Mötte upp Sofie och Edward och var ute och lekte. Sen gick vi hem till oss där de fick fortsätta leka och vi åt middag.

Kl.18 var det ett spinningpass jag och Sofie ville gå på så vi gick över med barnen till dem och Anders tog hand om dem tills Peter kom hem.

Det var första gången jag gick på ett spinningpass. Det var kul. Jag har nog aldrig svettats så mycket! Sen körde vi lite styrka, rygg och mage.

En bild på kömpisarna Melvin och Edward.

20130610-220454.jpg
Måste tillägga att mina barn är de bästa i hela världen och jag älskar dem över allt annat. Oftast har vi det mysigt och kul ihop. 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: