Skrivet av: Hanna Helsing | juni 11, 2013

Backlöpning och lätt distanslöpning

Jag fick sovmorgon i morse. Sov till 7:30. Så jäkla skönt! Var uppe en stund i natt med en ledsen Elliot som ville ligga i min famn sen kom även Melvin in och jag fick trängas med mina tre älsklingar och ligga med rumpan utanför sängen men vad gjorde väl det när jag fick ligga kvar i sängen helt själv på morgonen.

Efter frukost gick vi ut. Jag tänkte att vi skulle gå och fika med Gläntan-mammorna men Melvin ville åka buss. Så vi åkte buss. Det fick bli en tur till Liljeholmen. Vi gick runt i gallerian. Jag tänkte köpa nya kläder till barnen men Melvin tyckte de spelade så dåliga låtar i alla butiker och gnällde över det högljutt så jag orkade inte gå runt där utan tog en promenad mot Aspuddsparken. Melvin somnade på vägen dit och sov genom hela parkvistelsen. Men Elliot tyckte det var spännande med alla djuren.

Sen hem och ut till ödleparken. Det har varit en solig skön dag idag.
Vid 17 tiden lyckades jag ta barnen med mig hem och vi åt en sen middag.
Jag hann precis ta sista tuggan när Peter kom hem. Han skulle iväg på möte vid 19 så jag hade ca 40 min på mig att klämma in ett träningspass. Det blev kort uppvärmning och 2 km backlöpning sen hem.

Jag har fått många fina komplimanger av Melvin idag. Imorse när jag satte på mig en kjol: ”Fin mamma, jättefin”. När vi åt middag: ” Mm, gott mamma, jättegott och när jag kom hem från backlöpningen: ”Mamma springa, bra mamma, jätteduktig!”.

När Peter kom hem efter möte tog jag mig ut igen. Hade lite sega ben men det var skönt att komma ut. Underbara dofter från trädgårdarna vid Mälarhöjden slog emot mig under min runda. Det var en fin kväll. Jag älskar Hägersten!
Dagens summering, totalt 17,5 km

Elliot kollar på kaninungar.

20130611-232039.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: