Skrivet av: Hanna Helsing | juni 9, 2013

Söndag

Jag kom aldrig ut på någon runda under dagen. Så det fick bli att ge sig av efter läggning av barnen. Självklart ville de inte sova, utan busa. Men strax efter 20 sov de båda två och jag tog mig iväg på söndagspasset. Det blev totalt 14 km 4km uppvärmning 6 km fartlek och 4 km nedjogg.
Jag brukar ofta slarva med att jogga ner men idag ville jag aldrig sluta springa. Det var en underbar kväll och jag njuter för fullt av de varma ljusa sommarkvällarna.
Nu blir det melon, banan och jordgubbar. Gott!

20130609-223732.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: