Skrivet av: Hanna Helsing | maj 12, 2013

Barnvakt

Vi åkte till mammas landställe i fredags när P kom hem från jobbet. Vi sov där en natt hela familjen och dagen efter vid lunch åkte jag och P hem och barnen stannade med mamma och Björn. Det var första gången de sov borta utan oss.
När vi kom hem tog vi en löprunda tillsammans och på kvällen gick vi ner till Svenska hamburgareköket, åt den godaste burgaren ever och drack en öl. Sov till nio dagen efter och tog vespan till Dello sport, det gamla stammisfiket och åt frukost. Vi upplevde det som var vardag innan vi fick våra fina barn och som idag känns lyxigt.
Melvin har pratat hela dagen idag om momo å Börn, om hur jättekul, jätteroligt och jättegodis allt varit.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: