Skrivet av: Hanna Helsing | maj 9, 2013

Ledig torsdag

Skönt att hela familjen varit ledig idag. Vi gick upp 5 som vanligt. Åt frukost och åkte sen till Ekerö och tittade runt på förskolorna i närheten av vårt nya hus. Självklart åkte vi även förbi huset (igen). Jag ska boka tid och hälsa på förskolorna också. Svårt att veta vilka förskolor vi ska välja. Känner ju ingen på Ekerö att fråga. Vi får helt enkelt gå på magkänslan. Sen kommer det dåliga samvetet, att rycka upp Melvin från förskolan och kompisarna här på Åsen. Jag tänkte vara hemma längre med Elliot än till augusti som det var tänkt från början. Det känns alldeles för tidigt att han ska börja förskola i Augusti, då kommer han bara vara 1 år och 2 mån. Vill gärna att han ska kunna gå och prata lite, kunna be om vatten mm och äta själv. Allt går ju fort nu i hans utveckling men jag tror inte han kommer kunna allt detta om 3 månader.
Då är frågan hur jag ska göra med Melvin? Ska jag ha honom hemma eller låta honom börja förskolan i augusti?
Jag tror han har kul på förskolan och ett behov av att träffa andra barn. Han är ju snart tre år. Samt att jag tänkt plugga en termin till på distans. Vilket kommer vara svårt att göra med två barn hemma. Men det känns oerhört egoistiskt och lämna bort honom bara för att jag vill läsa en kurs.
Ständigt detta dåliga samvete!

Efter Ekerö visiten åkte vi hem en stund och sen hem till Björn, Malin, Ebba och Maja och grillade och barnen hade kul ihop som vanligt. Längtar efter att få bjuda tillbaka för alla grillmiddagar de bjudit oss på. Blir så mycket lättare när vi snart bor tre gånger så stort mot vad vi gör idag och med en stor trädgård.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: