Skrivet av: Hanna Helsing | maj 13, 2013

Dags att gå vidare!?

Vi sov till typ 6 imorse, hela familjen. Oj va en timme gör skillnad!
Peter tog en löprunda och när han kom hem tog jag en kort runda. 4 km på 20 min. Sega ben men skön start på dagen. Jag tränar just nu på mitt löpsteg. Försöker ta lite kortare steg och landa mer på framfoten. Det är inte så lätt att ändra steget och jag är inte helt säker på att jag gör rätt. Skulle behöva gå med i en löparklubb så jag kommer igång med löpskolning, långpass och intervallträning. Får se om de har en bra klubb på Ekerö.

Nu har jag lämnat Melvin på dagis och jag och Elliot är på väg till styrelsemöte. Har alltid den där ångesten i magen när jag ska dit. Jag mår inte bra. Peter har sagt till mig länge att jag borde säga upp mitt uppdrag, lägga energin på bättre saker. Han har rätt, det vet jag, men jag har så svårt att släppa taget. Men ok innan sommaren är slut avgår jag om det inte blir en drastisk förändring på det stället. Nu har jag lovat mig själv det!

20130513-093448.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: