Skrivet av: Hanna Helsing | april 23, 2013

Seg löprunda

Hela förra veckan var jag sjuk och vilade från träningen. Jag tog min första runda i lördags. Då hade jag mycket spring i benen efter all vila. Sprang med Sofie som inte kände sig helt pigg så vi tog det lugnt. Sprang och gick 6 km. Idag kände jag mig laddad att springa långt och snabbt. Tänkte att jag borde flyga fram då jag vilat så länge. Men så blev det inte. Tung i kroppen, sega ben, håll, molande obehaglig känsla i magen, ont i knäna och insidan av smalbenet. Vet inte om det var jag som kände efter för mycket eller om kroppen bara inte hängde med. Det var motvind och det kändes som jag vägde 30 kg för mycket. Segt som fan!
Det blev iallafall 7,74 km på 37,40 min. Jag flög inte fram på snabbafötter utan jag kämpade med sega ben och kropp. Men jag genomförde passet! Nu dusch sen plugg.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: