Skrivet av: Hanna Helsing | april 26, 2013

Dags att gå vidare…

Dagens träning 6 km på 30 min.
Kändes så segt idag också. Undrar om jag inte hunnit bli helt frisk. Är trött i kroppen, känner mig tung. Har inte lyckats träna som jag vill denna vecka heller. Blir alltid på dåligt humör när jag inte får till mina löprundor. Hoppas nästa vecka blir bättre.

Idag träffade vi mäklare. Nästa vecka lägger vi ut lägenheten till försäljning. Känns vemodigt att sälja lägenheten. Jag älskar min lägenhet men nu är det dags att gå vidare. Lämna över den till någon annan. Snyft! Kommer sakna närheten till grannen Sofie, kunna ringa henne 5 min innan jag ska ut på löppass och kolla om hon vill med. Kunna ta på sig flipp floppsen och gå genom källaren med Melvin och Elliot till deras kompis Edward. Tyvärr har vi växt ur denna lägenhet. Vi behöver något större. Det märks tydligt nu när även Elliot har blivit rörlig. Det ligger leksaker ö v e r a l l t !
Lyckos dig som köper min lägenhet!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: