Skrivet av: Hanna Helsing | april 23, 2015

Energibrist 

Vi på Stockholm Nutrition & Running Club påpekar och informerar våra adepter och deltagare i löpgrupperna hur viktigt det är att äta för att kunna prestera på topp och få den bästa återhämtningen. 

Jag brukar vara väldigt noga med vad jag äter, så jag får i mig det min kropp behöver och så jag orkar träna så pass mycket som jag gör. 

Men idag blev det inte riktigt som jag tänkt mig. Jag vaknade och kände mig inte helt hundra. Magen strulade efter morgonkaffet. Jag mådde lite illa och fick inte i mig mer än en smörgås och en kaffe. För att sedan jobba och vid lunch köra flera företagsträningar på raken. 

Lunch åt jag efter klockan två och då var energin helt slut. Min egen träning fick stå över idag. Jag kom aldrig riktigt ur min dipp, trots middag och ett mellanmål. Sen kom halsont-känningar och öm kropp. Det blev straffet för slarv med maten idag. 

Företagsträningarna var dock kul. Bra gäng!  

Igår, onsdag fick jag till ett bra backpass. Jag körde kort backe. Det blev ett mycket bra och tidseffektivt träningspass. Totalt 8 km löpning.  

 

Planen var egentligen att komma ut på ett träningspass till under dagen men det hann jag inte. Men jag fick några kilometer i benen på träningen med Ekerö Running Club under kvällen.  

 

Nu ska jag somna i soffan framför TV. Ska bara jobba lite förts. Veckobrev till våra företag ska levereras inför nästa veckas träningar. 

Hej då. 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: