Skrivet av: Hanna Helsing | april 21, 2015

Laddar upp batterierna i London

I onsdags körde jag löpträning med en grupp duktiga mammor. Tanken var att fortsätta under åtta veckor men jag måste tyvärr ställa in träningen på grund av diverse anledningar. Det kommer förhoppningsvis fler tillfällen att köra en grupp längre fram. Men just nu funkar det inte och jag hoppas att de som anmält sig har möjlighet att hoppa in i löpgruppen som startar i Hägersten, måndagen den 27 april klockan 19 istället. 

På kvällen var det dags för Ekerö Running Club som körde testlopp på bana. Samtliga slog person bästa. Jag blir alltid så imponerad över deras prestationer.  

 
Mitt tilltänkta långpass under torsdagen blev inte av då Melvin fick feber dagen innan och vi stannade hemma. Då han var feberfri och pigg gick vi och fikade. Jag behövde muta minna två tjuriga barn med något.   

Det började dåligt. Elliot blev helt tokig när jag delade hans kaka och det fanns ingen hejd på missnöjet. 

Förra veckan började jag göra färskpressad juice varje morgon. Rödbetsjuice med citron och lime. Morot, apelsin och ingefära. Jag hade kommit in i en bra rutin. Om en kan kalla 4 dagar rutin. Så gick den jäkla maskinen sönder. Typiskt.

På kvällen kom bästa grannarna över med mat. Trevligt, gott och skönt att slippa tänka på middag. 

Sen drog jag till gymmet. Cyklade 10 km tempo. Jag var nästan helt själv där. Ganska skönt att träna sent på kvällen. 

Fredagsmorgonen började med frukostmöte med kvinnonätverket Selma. Jag var där som gäst. Trevligt och inspirerande att träffa dessa kvinnliga företagare. 

Sen åkte jag och vänner till London. En långhelg i den fina staden. Skönt att ladda upp med ny energi för familj, jobb och träning. 

Jag hade hoppats på några härliga löppass i parker men inte ett enda löpsteg fick jag till. Men kul hade vi. Vilken tur att jag har så fina vänner! 

    

Hej då! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: