Skrivet av: Hanna Helsing | april 14, 2015

Snabbaste tiden in till stan 

Just nu har jag en riktigt trött kropp och framför allt trötta ben. 

Idag tränade jag intervaller på morgonen. Jag och Sophia tog oss till löpbanan. Innan vi kom dit hade jag inte bestämt vad jag skulle göra. Vilket för mig ofta inte blir så bra. Jag behöver vara mentalt förberedd inför tuffa träningspass. 

När vi kom dit bestämde jag mig för att köra 1200m x 2, 800m x 2, 400m x 2. Första intervallen gick ok. Höll igen på tempot. Andra intervallen gick inte alls. Benen kändes dom bly. Tredje intervallen var urusel. Så det var ingen idé att fortsätta jogga runt där. 

Sophia sa åt mig att köra tvåhundringar för att kunna trycka på lite. Jag avslutade med fem stycken 200 tempo och 200 joggvila. Det kändes bättre men benen var sega. 

   
 

Totalt 11km löpning 

Tog cykeln in till stan. Idag på rekordtid då jag tänkte fel på tiden. Trodde jag var sen till jobb. Kom 40 min för tidigt. Men rekordfort gick det. Hem gick inte lika fort. Riktigt trötta ben. 40 km cykling. 

Hej då! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: