Skrivet av: Hanna Helsing | april 12, 2015

En vecka med lite mindre träning 

Den här veckan har jag dragit ner på träningen för att under nästa vecka försöka få till fler kilometer i benen. Jag har även några cykelpass inplanerade. 

Jag har under en längre tid haft lite känningar i hålfoten som inte vill släppa. Ska boka tid hos naprapat som ska sätta nålar. Det tar bara emot så oerhört då jag vet hur ont det gjorde sist jag fick nålar i låret. Jag skrek och var alldeles kallsvettig. Men imorgon gör jag det, jag bokar en tid, tror jag. 

Veckans träning:

Måndag, vila

Tisdag, 9 km lugn löpning

Onsdag, cykel 45 km 

Torsdag, lång backe vid Jungfrusundsåsen. 200m x 8 plus löpning i spåret. Totalt 11 km.

Det var ett tufft pass. Jag lämnade markeringar i backen om någon annan person ville harva upp och ner 200 meter i spåret. 

 

På eftermiddagen tog jag en till runda 8 km löpning. 

Fredag, korta intervaller, 400m, 300m, 200m,100m x 3 med 1 min vila rakt igenom. Samt en längre uppvärmning. Totalt 13 km

Jag sprang med min vän Sofie. Först joggade  vi 7 lugna kilometer sen bestämde vi oss för att ta oss till löpbanan vid Telefonplan och köra intervaller. Jag passade på att göra lite reklam för min löpgrupp som jag startar upp för föräldralediga nu på onsdag i Hägersten.   

 

Lördag, vila 

Söndag, 8 km. Trodde jag skulle blåsa bort.  

 

Efter passet försökte jag göra styrkeövningar för höft, bål och armar. Men det var svårt då Elliot envisades med att klättra på mig.  

 
Hörs! Hej! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: