Skrivet av: Hanna Helsing | mars 23, 2015

Måndag, cykling, styrka och löpning

Denna måndag började med sovmorgon. Sovmorgon hos oss en vardag är till klockan 7. Lyx att vakna ganska så utvilad. Sen började den vanliga morgonstressen. Det spelar ingen roll om vi går upp klockan 5. Det blir ändå stressigt att komma iväg för oss. Jag skulle gärna vara en sådan person som alltid är en kvart tidig till allt. Men jag är alltid ute i sista stund och får ofta springa till förskolan, möten och jobb. 

Lunchpass, 20 km cykling, uppvärmning, intervaller 60/30 x 20 stycken. 60 sekunder tempo, 30 sekunder lugnt plus nervarvning. 

Körde även styrka, ben, armar mage. 

På något konstigt vis känner jag mig inte riktigt tillfredsställd efter ett cykelpass. Kanske för att jag inte riktigt klarar av att ta ut mig på cykel. Jag vet inte. 

På eftermiddagen tog jag en löprunda 8 km. Kallt ute men skönt att springa. 

 

Hejhej! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: