Skrivet av: Hanna Helsing | december 21, 2014

Smyger igång träningen

Igår vaknade jag utan halsont. Det var för första gången på ca 6 veckor. Denna förkylning har varit evighetslång. Först var jag frustrerad och hade sådan fruktansvärd löpabstinens. Men tillslut blev jag helt apatisk och tänkte att det här är mitt nya normaltillstånd, att vara sjuk, trött och totalt energilös. Jag har inte ens orkat styrketräna, utan bara legat och käkat praliner och saffransbullar på kvällarna. Jag har säkert gått upp 10 kg under dessa veckor. Inget jag bryr mig nämnvärt mycket om förutom att det är trist att inte få på sig jeansen. Men bullarna är sjukt goda. Receptet är från Ica.

Jag tänkte först kasta på mig löparkläderna då jag kände mig ovanligt pigg på morgonen men tyvärr hade vi så mycket att göra under dagen så jag hann inte. Eller det var nog bra att vila en dag extra.

Ekerö Running Club stod en stund nere i Ekerö centrum och pratade löpning med trevliga Ekeröbor. Det var många som var intresserade av vår löpgrupp och även av privatcoaching. Det var även några som köpte våra tjänster i julklapp till familjemedlemmar. En hjälp på vägen att komma igång under 2015. I morgon, måndag tänkte vi stå där en stund igen.

Idag är det fjärde advent och jag hade inte ont i halsen idag heller när jag vaknade. Jag var trött för att vi gick upp sjukt tidigt men kände mig inte alls så där energilös som jag gjort tidigare. Så jag tog min efterlängtade löprunda. Jag var lite nervös innan passet. Visste ju inte hur det skulle kännas och jag var eller är orolig att jag börjar träna för tidigt så jag får bakslag och blir sjuk igen.

Trodde det skulle kännas lite tungt idag men det gick lätt och jag fick anstränga mig för att hålla nere farten och jag ville gärna springa dubbelt så långt men valde att börja lugnt med endast 6 km. 

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/694/48637014/files/2014/12/img_1707.png
När jag kom hem körde jag lite styrketräning.

Tåhäv på trappan och benlyft.

DSC05853DSC05856

Utfallstag och kräftan.

DSC05859DSC05857

Sen gick jag in och körde plankan och rygglyft med vikter.

DSC05862DSC05865

Klar!

DSC05866

Nu hoppas jag och håller tummarna att jag är frisk och kan sätta igång med tuff träning igen för att nå mina målsättningar för 2015.

Hej på er!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: