Skrivet av: Hanna Helsing | oktober 28, 2014

Pumpa och lugn jogg

I morse ville Melvin att vi skulle fota pumpan som han och jag karvade häromdagen. Sen skulle vi alla fotas tillsammans med pumpan. Jag skulle fota honom med pumpan sen gav han pumpan till Elliot som skulle bli fotad med den sen skulle han fota mig med pumpan. Så här blev resultatet.

IMG_1247.JPG

Det blev en kort, lugn runda på 8 km idag. Det var nästan t-shirt väder.

IMG_1241.PNG
Mina vader var stela och benen sega, jag tog det lugnt så det var skönt att få några kilometer i benen. Körde lite styrketräning efter löpningen. Idag låg fokus på höfter.

Hejdå!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: