Skrivet av: Hanna Helsing | oktober 27, 2014

Morgonlöpning på Munsöleden och magstyrka

Min morgon startade med 15 km löpning på vackra Ekerö. Jag tog det lugnt. Det blåste en del men då jag mestadels sprang i skogen blev jag inte särkilt påverkad av det. Jag sprang delar av Munsöleden och en sväng i bokskogen.

IMG_1193.JPG

IMG_1188.PNG

IMG_1191.PNG
Jag avslutade passet med styrketräning med fokus mage.

Min motivation till träning börjar komma tillbaka. Det är skönt. Nu ska jag lägga upp träningsschema inför nästa års målsättningar. Jag har dock inte riktigt bestämt vilka tävlingar jag ska springa. Kanske 6-timmarslopp i mars. Antagligen Stockholm Marathon, Ultra Vasan 45 km och gärna Berlin Marathon eller något annat lättsprunget marathonlopp. Men som sagt jag har inte riktigt bestämt mig än.

Hoppas ni också fick en fin start på veckan.
Kram!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: