Skrivet av: Hanna Helsing | april 15, 2014

Dålig sömn och energilös

Jag vaknade klockan 4 i morse och kunde inte somna om. Klockan 4:30 vaknade Elliot. Först blev jag nästan lite glad att få sällskap men han ville så klart inte ligga kvar i sängen utan gå upp och leka. Men det kändes ju lite väl tidigt.
Vi kunde dock inte somna om så vi gick upp och strax efter kom även Melvin upp.

Det blev en kort runda idag 8 km. Hann inte springa mer. Egentligen borde jag kanske tagit en hel vilodag men det var skönt att springa en liten lätt runda.
Hann inte ens duscha innan det var dags att sticka iväg på Löpcoachuppdrag. (Fräsch coach) Bytte bara om till torra kläder och stack iväg på den här pärlan.

20140415-220137.jpg

Ombytt och klar poserar jag i det stökiga omklädningsrummet. Ville ju bara sätta igång och städa men jag slängde bara lite skräp och höll mig sen. Hade inte tid att städa skulle ju ut och springa.

20140415-220519.jpg
Strax efter att denna bild togs sa det pang och all min energi lämnade kroppen. Den tidiga morgonen gjorde sig tillkänna. Försökte få igång ny energi men det gick väl sådär. Vi sprang i alla fall ett fartlekspass, totalt 8 km. Många nöjda deltagare. Det var ju kul.
Sen dusch och vespa hem. Nu var det inte särskilt skönt att köra.

Frusen och trött sitter jag nu och dricker te. Sen blir det sova för mig.
God natt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: