Skrivet av: Hanna Helsing | april 7, 2014

Regnig måndag

Jag har funderat lite på hur jag uppfattas här på bloggen av de som inte känner mig.
Jag skriver ju typ bara om min träning. Som att jag inte har något annat liv. Men jag lovar jag har ”vanliga” kläder på mig (ibland i alla fall). Jag skulle dock kunna gå klädd i löparkläder dygnet runt bara för att det är så skönt.
Jag har familj och vänner som jag träffar och umgås med. Jag dricker gärna ett glas vin eller två men det händer inte så ofta. Jag bråkar med mina barn och min man. Jag har även väldigt kul med mina barn och min man. Jag äter som en häst, alltså mycket mat. Jag älskar saltlakrits och choklad och äter det ofta. Jag jobbar och står i och är en ganska vanlig tjej. Men jag skriver inte så ofta om dessa saker.
Så därför undrar jag hur jag egentligen uppfattas på bloggen.

För lite drygt ett år sedan startade jag min blogg, Hannahelsing.com samt Iloverunning.se. Det gjorde jag för att föra dagbok över min träning och samla allt på ett och samma ställe.

Sedan jag började löpträna 2007 har jag fört dagbok över min träning. Men jag har gjort det på en herrans massa olika ställen samtidigt. Dels har jag skrivit i en kalender. Jag har fört dagbok i en app, garmin-sida och diverse löpforum.

Kalendrarna kan jag inte hitta. Appen funkar inte längre. Jag har glömt lösen och användarnamn till Garmin och forum. Det går så klart att återställa och fixa nya lösen. Men jag bestämde mig för ett år sedan att föra en samlad dagbok över min träning och startade bloggen.
Jag berättade inte för någon att jag skrev. Inte för att jag är särskilt hemlig då bloggen heter mitt namn, Hanna Helsing utan mer för jag inte trodde det fanns något intresse att läsa hur många kilometer jag sprungit under dagen.
Efter ett tag började familj, vänner och bekanta berätta att de följde min blogg. Nu är det betydligt fler än min familj som läser varje vecka.
Fortfarande tänker jag att det jag skriver är ganska ointressant men självklart blir jag glad om bloggen kan inspirera någon till träning eller dyligt.

Idag är det måndag och jag har då tränat lite och även gjort en massa annat.
Men träningen bestod av uppvärmning sen några kilometer i ett högre tempo och nedjogg. Totalt 11 km.
När jag stack ut i regnet hade jag tänkt köra 10 lugna kilometer men benen var pigga så jag ökade på tempot några kilometer.
Här är fartökningskilometrarna:

20140407-171132.jpg

Och fotobevis på att jag ibland går klädd i annat än löparkläder. Fotot är från förra veckan.

20140407-171257.jpg

Tjing!

>


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: