Skrivet av: Hanna Helsing | mars 17, 2014

Ny vecka nya utmaningar

Då var det måndag igen och ännu en helg har sprungit förbi.
Det är så mycket vi vill hinna med på helgen men tiden räcker inte till.
Man är ju inte sysslolös i alla fall när man har hus. Det är ju skönt!

I fredags hade jag vilodag från löpningen men styrka och stretch kör jag varje dag. Fortfarande har jag känningar i knät. Det kommer efter ca en mils löpning.

Jag har varit så himla trött hela veckan. Kanske borde kolla upp mina järnvärden igen.
På fredagskvällen när jag nattade barnen somnade jag på golvet mellan dem. Peter var inte hemma och kunde väckte mig. Utan jag vaknade 21:30 av mig själv. Jag gick då och la mig i sängen. Sov typ 10 h den natten men kände mig ändå sjukt trött när barnen tassade in morgonen därpå.

På lördagsmorgonen låg det snö på marken men det försvann lika snabbt som det kom. Så när jag stack ut på morgonlöpning var det inte mycket snö på vägen.
8,5 km sprang jag. Sen gjorde vi oss i ordning och åkte till vänner i Uppsala.

Söndagen var kall men solig. Vi gjorde lite husnytta och barnen intog första lunchen utomhus.

20140317-182511.jpg
På kvällen stack hela familjen ut på en runda. Jag sprang med vagnen och Peter åkte longboard bredvid. Det blev bara en kort runda på 5,5 km men det kändes som 5,5 km i uppförsbacke att springa med vagnen. Då var det tur att jag hade världens bästa hejarklack i vagnen som hejade på hela rundan och såg till att vi skulle vinna över longboarden.

20140317-181525.jpg

20140317-181540.jpg

20140317-181551.jpg

Idag när vi vaknade låg snön åter igen på marken. Men den tinade fort bort. När det var dags för löprunda var det bara snöslask på marken och efter ca 20 meter var fötterna blöta. Plaskade runt med blöta fötter 9 km.

20140317-191749.jpg
Hej på er!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: