Skrivet av: Hanna Helsing | februari 3, 2014

Vila och rehab

Nu har jag vilat från träningen i nästan två veckor. Januari har verkligen inte varit någon bra träningsmånad för mig. Den senaste månaden har bestått av sjukdom och skador. Efter två veckors rehab tror jag foten är redo för ett lugnt pass imorgon. Testade att springa några minuter på löpbandet idag. Det kändes bra men fortfarande är foten lite öm och gör ont då och då. Smärtan är inget jag har problem med, men jag är livrädd att börja träna för tidigt och skada foten så jag måste vila fler veckor.

Jag kör med TENS-apparat flera gånger om dagen. Det är superskönt och känns bättre i foten efter varje gång.

20140202-211608.jpg
Jag stryker tigerbalsam på foten och tränar med balansbrädan.

20140202-211955.jpg

20140202-212005.jpg
Utöver det har jag bara fått till två styrkepass dessa veckor. Det är inte mycket. Jag har varit lite låg för att jag inte kunnat springa och har inte haft lust att göra någon allternativ träning.

En kul sak som hänt under veckan är att jag blivit antagen till Outdoor running-utbildning. Ett samarbete mellan Urban Tribes, (tidigare Running Sweden) och SATS. En utbildning för att senare i vår ha möjlighet att leda utomhuslöpning från olika SATS-anläggningar runt om i Stockholm.

20140202-213557.jpg
Det ser jag verkligen fram emot. Det ska bli superkul. Så nu har jag inte tid med mer ofrivillig vila, sjukdom och skador. Hör du det kroppen!? Enough already!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: