Skrivet av: Hanna Helsing | januari 15, 2014

Inskolning och lätt distanslöpning

Idag var det inskolning på förskolan för E. Först var jag med en stund sen skulle jag gå iväg. Det går bra för E. Han tar för sig och verkar tycka det är kul på förskolan. Ca en timme skulle jag vara borta och sen komma och hämta.
Jag passade då på att klämma in en mil. Självklart var jag redo med löparkläderna på. Sprang med mina Icebugs idag också. De funkar bra! Lätta, sköna och grymt bra grepp. Jag har dock fått skavsår på ena tån men det är nog för att de är nya.
Det blev en runda längs Mälaren. Det var så vackert. Tyvärr tål inte min IPhone kyla så det går inte att fota när det är minusgrader ute, då dör telefonen. Jag undrar om femman är bättre när det gäller batteri och kyla? Eller det kanske finns en telefonmuff att köpa så den håller sig varm?
Synd i alla fall. Hade ju varit trevligt med löparbilder i dagsljus.

När jag kom hem låg den här i brevlådan. Tack så mycket! Jag blev genast sugen på att testa.

20140115-195228.jpg
Nu ska jag dricka det te jag börjar morgonen med och det jag avslutar kvällen med. Strawberry Cupcake med honung. Mums!

20140115-201059.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: