Skrivet av: Hanna Helsing | december 10, 2013

Arg

Jag är så jäkla arg. Kom nyligen hem från min kvällsrunda på 7 km som egentligen skulle varit en mil. Men avslutades med näsan i en djup vattenpöl. Det var helt kolmörkt så jag såg inte att jag sprang ner i en stor pöl och under vattnet var det is. Så jag halkade till och dök ner med hela kroppen och huvudet i vattnet. Slog i knät och ena armbågen. Kan inte röra min vänstra arm just nu.
Jag vill varna känsliga läsare för mycket stark och otäck bild på mitt skadade knä.

20131210-211354.jpg
Ok, det ser kanske inte så farligt ut men det gör jätteont. Armen och benet är typ bortdomnat.
Jag hade först inte ens tänkt ge mig ut då klockan var mycket och jag sovit lite under natten. Barnen ville gå upp 4:30 i morse… Så jag har varit trött och på dåligt humör med kort stubin hela dagen idag.

Plankan hoppar jag över idag. Det går inte att göra med min svullna armbåge.

Nu till något trevligare. Jag bakade saffransbullar med vanilj efter hämtning på förskolan.
De blev supergoda och det doftar ljuvligt i huset.

20131210-212345.jpg
Nu ska jag sova och hoppas på löprevansch imorgon.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: