Skrivet av: Hanna Helsing | december 8, 2013

TSM

Vi sov till 7 i morse hela familjen! Vilken lyx-söndagsmorgon. Jag åt gröt till frukost för att ladda inför träningen med Team Stockholm Marathon.

Hela familjen åkte tillsammans in till stan. Jag för att springa och de andra skulle gå på Tekniska museet.

Jag sprang i 3- h gruppen som höll ett 4:40 tempo. Ca 24 km. Det var bitvis hala partier och lite tungt att springa i snön. Jag hade tänkt testa mina nya Icebugs idag men bestämde mig för att testa dem första gången på ett kortare pass istället.
Jag har verkligen längtat efter att springa med TSM. Att slippa tänka på vilken runda jag ska springa, någon annan bestämmer det åt mig. Jag behöver inte tänka på tempot, jag bara springer med. Kunna prata med andra löpare, om löpning. Det är ju helt fantastiskt.
Här är ett foto på ett stort gäng TSM löpare som är ute på sin runda. Vet inte vilken grupp det är. Vi i 3- timmars är betydligt färre, 1/5 del kanske.

20131208-204137.jpg
Efter träningen tog jag en promenad till Tekniska och mötte upp de andra. Barnen tyckte det var superkul att vara där.

20131208-204825.jpg
På kvällen klädde vi den nyinköpta granen, drack glögg och lyssnade på juligmusik. Mys mys.

20131208-205057.jpg
Hej!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: