Skrivet av: Hanna Helsing | december 2, 2013

Lunchpass, kvällspass och kärlek

Jag körde ett lunchpass idag. 3 km uppvärmning. Sen långa intervaller, 3 min, ca 750 m x 8 st. Med 45 sekunders gåvila mellan intervallerna. Sen nedjogg 2 km. Totalt 11 km.

På kvällen stack jag ut igen. Nu lätt distanslöpning. 7,5 km

20131202-213454.jpg

20131202-213505.jpg
När jag kom hem stretchade jag lite och körde plankan. Dag 9, 3 min.

Sen måste jag ju även berätta att jag har världens finaste barn. Jag älskar dem så galet mycket och de är så jäkla roliga, busiga, charmiga och fina. Melvin är i en härlig period då han älskar allt, tycker allt är vackert och allt doftar gott. Himlen är vacker, inredningen i affären är vacker, huset är vackert… Han tycker allt doftar gott. Maten doftar gott, ljusen doftar gott, mamma doftar gott… Han andas in genom näsan och säger högt, ”aah, va gott det luktar”. Och han älskar allt. Han älskar räkor, han älskar att cykla, han älskar Bamse… Ja, listan kan bli lång på allt han tycker är vackert, luktar gott och älskar, då det är det mesta.
Elliot är ett riktigt busfrö som älskar att leka och busa med sin storebror. Han är familjens lilla pajas. Jag och Melvin ligger dubbelvikta av skratt när han kör igång. Och han delar gärna ut blöta pussar. Han säger, ”mmmah” när han pussas och avslutar alltid pussen med att säga något som låter som tack.

20131202-214925.jpg
Kärlek!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: