Skrivet av: Hanna Helsing | november 26, 2013

Kvällslöpning

Plankan dag 4, 2x 2:30 min.
Den första plankan gjorde jag i köket samtidigt som jag lagade mat. Den sista minuten hade jag även en 10 kg tung Elliot som klättrade upp på min rygg.

20131126-215323.jpg

Peter kom hem sent från jobbet men jag valde att sticka ut på en kort runda ändå. Burr, va kallt det var! Och jag hade som vanligt för lite kläder på mig. Men efter någon km fick jag upp värmen. Jag höll på att springa in i en stor välmående räv med stor päls och stor lurvig svans. Den var på väg över vägen och korsade trottoaren. Vi båda tvärnitade och backade åt varsitt håll. Jag fibblade med kameran på telefonen men fick inte upp den med mina stelfrusna fingrar. Hade inte tid att stå där och det hade inte räven heller för den delen, så jag kutade vidare.

20131126-235743.jpg
När jag kom hem från min runda på, 8,7 km körde jag plankan igen, 2:30 min. Nu utan extra vikt på ryggen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: