Skrivet av: Hanna Helsing | november 19, 2013

Baka pepparkakor och kvällslöpning

Efter hämtning på förskolan gick vi hem och bakade pepparkakor. Jag hade förberett degen kvällen innan. Melvin var jätteduktig på att kavla och göra figurer och Elliot satt och gjorde bollar och skar bitar med en smörkniv i hans deg. Sen spårade det när de upptäckte att det gick att äta degen och att den var god. Då ville de bara äta. Men vi fick nästan ihop en hel plåt med hjärtan, grisar, stjärnor och en bajskorv. M ville tillslut bara göra bajskorvar. Sen tröttnade de och ville leka med annat. Den där kiss och bajs-åldern, hur länge ska det hålla på? Det tar ju liksom aldrig slut.

Resten av degen som är kvar ska jag försöka baka ut i kväll om jag orkar.

20131119-212029.jpg

20131119-212048.jpg
Efter läggning av barnen körde jag min träning. Jag satte på mig mina nya byxor och sport-bh och stack iväg.

20131119-212252.jpg

20131119-212304.jpg

20131119-212316.jpg
8 km och 20 min styrka, ben, armar, mage och bål.
Det var skönt väder ute, ca 7 grader. Det gick lätt att springa, benen var pigga. Idag var en sån där dag då jag gärna hade haft löparsällskap. Ofta tycker jag det är skönt att springa själv. Tänka på allt och ingenting. Lyssna på musik eller springa och ta in omgivningen. Men ibland blir det lite ensamt att springa runt i mörkret själv.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: