Skrivet av: Hanna Helsing | augusti 11, 2013

Svärmor på besök, barnvakt å lite löpning

Igår kom svärmor hit från Skåne. Hon ska stanna några nätter. Det är trevligt att ha henne hos oss. Barnen tycker det är superkul och vi blir enormt avlastade.

Jag körde backlöpning på kvällen innan middagen. 4 km uppvärmning sen 20 min backe. Lugn nerjogg 3 km.
Sen god grillmiddag med min fina man och svärmor. Vi satt ute hela kvällen. Det börjar bli lite kyligare nu men med en filt så är det bara skönt att sitta ute på kvällarna.

Imorse vaknade Melvin vid 6 tiden. Vi skickade då ner honom till farmor. Vilket hon sagt att vi skulle göra så vi skulle få sova ut. Elliot vaknade dock strax där efter så jag gick upp.
Efter frukost tog vi en rask promenad på ca 9 km. Det blev några blåbärsstopp på vägen. Sen lunch och Peter skulle in till stan och hjälpa till att fota ett brudpar.
Barnen behövde sova så jag, svärmor å barnen tog en tur i bilen och kollade in Färingsö. Vi åkte bland annat förbi Peters föräldrars första hus som de bodde i för ca 40 år sedan innan de flyttade till Skåne. Peter var inte född men hans syskon var.

Sen körde jag lugn löpning ut mot färingsö igen. 8 km blev det.

20130810-230001.jpg

20130810-230039.jpg

20130810-230054.jpg
Hem, dusch och vi drog iväg in till stan till hotell Rival vid Mariatorget för att ta hand om vänners barn då de är på bröllopsfest.
Elliot är hemma med farmor. Saknar Lill plutten massor.
Ebba och Melvin har lekt, busat och badat här på hotellrummet. De har så kul tillsammans. Allt har gått jättebra och barnen sover gott och vi har ätit varsin burgare och druckit en öl och kollar TV, vilket vi inte har gjort på över en månad. Vi har inte haft någon TV sedan vi flyttade till huset och ingen i familjen verkar sakna den direkt.

20130810-230749.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: