Skrivet av: Hanna Helsing | augusti 7, 2013

Familjebesök och terränglöpning

Min mormor och syster med barn var här idag. Melvin och Elliot älskar att leka med storkusinerna. De tycker det är spännande tror jag.

När de åkt hem påtade vi i trädgården. Det regnade under dagen men blev soligt och varmt framåt kvällen. Det blev middag ute på altanen idag också.

Melvin och Elliot leker på altanen.

20130807-214748.jpg
Efter middagen och läggning av E stack jag iväg på en runda. Tänkte nöja mig med 5 km i spåret så att det sammanlagt skulle bli ca 8 km. Men när jag var på väg att svänga in på min shortcut för att slippa en sjukt jobbig backe såg jag två löpare framför mig. Jag bestämde mig då för att springa om dem i backen men de tog inte backen upp, utan fortsatte in på milspåret. Jag hakade på och tänkte springa efter dem milen runt men de sprang så långsamt så jag fick lov att springa förbi och köra själv utan någon draghjälp. En bit in i skogen hörde jag hur det prasslade i skogen, när jag kom närmre stod det en stor hjort precis bredvid spåret med stora horn. Den stampade i marken och tryckte ner sina horn i marken. Jag höll på att skita knäck. Blev så jäkla rädd. Tvärnitade och tassade förbi så tyst jag kunde. Efter ca 10 meter sprang jag det fortaste jag kunde. Jag har inte en aning om de är aggressiva mot människor. Jag letade flyktvägar om den skulle komma efter mig. Vilket den såklart inte gjorde.

20130807-220745.jpg

20130807-220810.jpg
När jag kommit ut ur skogen var jag fylld med adrenalin och stegen kändes lätta så jag fortsatte en bit till men nu på asfalt. Kände att jag fått nog av skogsäventyr. Samlaget blev det 15 km

20130807-221123.jpg

20130807-221131.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: