Skrivet av: Hanna Helsing | juni 1, 2013

Stockholm Marathon

Snyggt jobbat alla Stockholm marathonlöpare! Det är en enorm prestation att genomföra ett marathonlopp. Det handlar inte bara om kondition och uthållighet utan även om mental styrka. Många tar sig igenom sista milen på ren vilja. Det är imponerande!
Jag blev så sjukt sugen på att springa ett marathonlopp när jag satt där i soffan med min latte i handen och kollade på loppet på TV. Det är dags nu att anmäla sig. Jag kan ju inte leva på gamla meriter hur länge som helst. Senast jag sprang var 2009, då på tiden 3:23:17 och kom på plats 51. Jag måste ju såklart springa snabbare än vad jag gjorde då så det är dags att börja köra långpass igen och träna hårt. Det har blivit dåligt med det de senaste veckorna. Träningen har faktiskt varit urusel. Jag har sprungit 4-10 km, 2-5 dagar i veckan och det har känts så segt varje gång, som att jag inte har någon kondition kvar.
Nu är det dags att börja träna på riktigt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: