Skrivet av: Hanna Helsing | maj 30, 2013

Blir galen!

Melvin vaknade kl.3 inatt och kunde inte sova. Jag låg uppe vaken med honom tills han somnade om. Strax därefter vid 4 tiden vaknade Elliot och kunde inte sova. Jag gick ut med honom till Melvins säng för att inte väcka de andra. Han somnade aldrig om. Kl. 5:30 vaknade även Melvin. Jag höll på att somna till i soffan ett antal gånger, gjorde det säkert också några sekunder. Vid halv åtta klarade jag inte mer och gick och la mig och Peter fick gå upp.

Nu försöker Elliot sova och jag försöker göra klart min sista uppgift på kursen. Har inte hunnit plugga någonting i veckan och kommer inte ha så mycket mer tid än idag. Just idag måste då tydligen byggkillarna stå och bila och hamra i husfasaden precis vid köket och sovrummet. Elliot kan inte sova och jag kan inte tänka. Mitt huvud håller på att sprängas!! Men nu ska jag poppa Beyonce på hög volym och hoppas att Elliot kan sova bättre till det och jag kan bli på bättre humör. Nu kör vi! Wo oh ooh oh oh ooh oh oh ooh oh oh oh…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: