Skrivet av: Hanna Helsing | april 14, 2013

Vill bli frisk!

I fredags smällde det till i kroppen och jag blev helt däckad. Fick hög feber, en boll med taggtråd i halsen och huvudvärken från hell. Det var längesedan jag kände mig så dålig. Brukar ju aldrig bli sjuk. Igår orkade jag knappt resa mig ur sängen. Idag mår jag betydligt bättre. Febern är borta bara halsont och huvudvärk. Får se om jag orkar ta mig till styrelsemötet imorgon.

Jag hamnade av en slump på en blogg idag. Kommer inte ihåg nu vad den hette. Han som skrev bloggen var iallafall utbildad löparcoach. Det är något jag skulle vilja bli. Ska kolla upp det. Nu längtar jag efter ett löppass!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: