Skrivet av: Hanna Helsing | december 3, 2014

Löpgrupp på Ekerö

Efter en succé under hösten 2014 fortsätter Ekerö Running Club även i vår. Tillsammans har närmare 30 deltagare varje onsdag sedan slutet av augusti svettats, utvecklats, kämpat och skrattat tillsammans. Ekerö Running Club’s mål har varit att ge samtliga deltagare de bästa förutsättningarna för att hålla sig skadefria, starka och kunnat utvecklas som löpare. Självklart fortsätter vi även i vår och denna gång ska vi bli ännu bättre!

Vårterminen kommer att sträcka sig mellan onsdag den 21/1 till onsdag den 13/5 2015. Detta innebär 17 onsdagar tillsammans. Vi kommer även lägga in ett testlopp lördagen den 19/4 kl. 10.00. Här kan även nära och kära delta till en mindre kostnad. För medlemmar i Ekerö Running Club ingår detta i terminsavgiften.

Nytt för våren är att Ekerö Running Club kommer att erbjuda två tider på onsdagar. Den första gruppen startar kl. 18.00 och den andra kl. 19.15. Du väljer själv vilken tid som passar dig bäst.
OBS! minimum 20 deltagare per grupp. Blir deltagarantalet för lågt kommer vi att köra en grupp med start kl. 19.00.

Ekerö Running Club samarbetar med LIFE Ekerö, Träkvista torg och kommer att erbjuda en Kickoff, måndag den 12/1 2015 kl. 18.30 där vi berättar om vårens upplägg, minglar och tar del av LIFE Ekerös erbjudanden. Kl. 19.15 kör vi även ett prova på-pass för alla som vill vara med. Vill du delta på vårens Kickoff vill vi ha din anmälan senast torsdag den 8/1 2015. Maila din anmälan till, ekerorunningclub@gmail.com
Vi kan max ta emot 30 personer och först till kvarn gäller. Vill du enbart delta på prova på-passet behövs ingen föranmälan. Samling för passet är 19.15 utanför Life Ekerö, Träkvista torg. Ombytta och klara.

Precis som under hösten kommer maxantalet per träningsgrupp vara 30 deltagare. Detta för att vi vill hålla hög kvalité på träningen, kunna se samtliga individer, hjälpa till vid eventuella skadeproblem. Det är viktigt för oss att du ska känna att du lyckas!

Genom att anpassa träning efter tävling kommer Ekerö Running Club att erbjuda specifika träningar inför olika lopp som sker under våren för att du som deltagare ska känna dig trygg i att komma till träningen och få hjälp inför den specifika tävlingen.

Vi kommer att erbjuda olika föreläsningar under våren så som inspirationsföreläsningar, och kost för prestation. Dessa föreläsningar ingår i terminsavgiften men kan även bokas för utomstående.

Ekerö Running Club kommer även att erbjuda sina medlemmar olika rabatter.

I juni 2015 håller Ekerö Running Club i en Ultraweekend i samarbete med Asknäs gård. Här erbjuds föreläsningar, Ultrapass, Löpstyrka och fantastisk god mat. Lägret riktar sig till dig som ska springa Ultravasan eller Stockholm Ultra. Eller till dig som vill utmana och testa dina gränser. Mer information kommer inom kort!

Du anmäler dig till löpgruppen, Ekerö Running Club genom att maila oss på, ekerorunningclub@gmail.com så skickar vi dig ett anmälningsformulär.

Träningen passar alla, snabb, långsam, motionär eller räv. Passen utgår från dina förutsättningar och dagsform.

Vi ses i Januari för tuff, kul och inspirerande träning!

Väl mött!

IMG_1328.JPG

IMG_1261.PNG

IMG_1249.JPG


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: