Skrivet av: Hanna Helsing | april 10, 2014

Långpass och Run pace med SATS-medlemmar

Tillfället kom och jag tog det imorse. Ett långpass i skogen. Solen sken och det var helt underbart att springa och jag var nästan helt själv i skogen.

20140410-202606.jpg

20140410-202614.jpg

20140410-202622.jpg

Sprang 26 km i skogen och avslutade med 6 km på asfalt. totalt 32 km.
Kroppen var med på noterna förutom knät som gjorde sig tillkänna igen. Så jag fick sänka hastigheten några gånger. Men de sista 6 km gick i 4:30 min/km. Inte så smart men då var jag så hungrig så jag ville bara komma hem och få i mig mat.

Sen iväg och reka banan inför kvällens Run pace-klass på SATS med start från Medborgarplatsen idag. 5 km löpning. Benen var nu lite sega men de skulle nu få vila några timmar innan det var dags igen.

Och så var det dags. Mötte upp ett gäng härliga löpare. Vi värmde upp 2 km sen delade vi upp oss i fem olika tempogrupper som sprang mellan 4-2,5 km. Min grupp skulle sprungit 3,5 km men det blev visst 4 km. Heja heja dem de klarade det galant och kan verkligen klappa sig själva på axeln för grymt jobb! Sen var det 2 lugna kilometrar hem.

Jag fick ihop 45 km löpning idag och klappar mig själv på axeln. Bra jobbat!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: