Skrivet av: Hanna Helsing | mars 31, 2014

Löpcoachutbildning, cykling och lite löpning

Helgen har nästan bara handlat om löpning men det har inte blivit så mycket löpning för mig.
Jag har gått löpcoachutbildning. En utbildning som Urban Tribes och PT School håller. Jag är supernöjd med dessa utbildningsdagar.

20140331-204755.jpg

20140331-204803.jpg

Idag har jag cyklat för första gången i år. Tog en motionsrunda på 4 mil . Det var jobbigt. Kändes i benen och jag fick så jäkla ont i rumpan av sadeln. Måste ju säga att jag mycket hellre springer än cyklar. Den där meditativa endorfinkänslan som jag brukar få när jag springer inföll sig aldrig. Men jag ska absolut ge cykeln fler chanser, jag kanske kommer börja gilla den motionsformen också så småningom.

Jag tog även en kort kvällsrunda på 6 km. Kunde inte låta bli då det fortfarande var ljust ute vid åtta snåret.
.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: