Skrivet av: Hanna Helsing | december 29, 2013

25 km

Nu har svärmor Annika och Leif åkt hem till Skåne. Det har varit trevligt att ha dem här i en vecka. Svärmor har pysslat om oss. Jag har inte gjort mycket hushållsarbete denna vecka. Synd bara att jag varit sjuk under nästan hela deras vistelse.

Upptäckte idag att jag inte tagit ett enda foto under julafton eller julledigheten. Så här kommer ett foto på svärmor och barnen från i somras istället. Bara för att… Åh va jag längtar till sol och bad. Grillning och långa, varma ljusa kvällar.

20131229-200657.jpg
Vid lunch tog jag en löprunda i solen. Det var riktigt skönt ute idag. Lite hala partier här och där men jag tog det lugnt. Det blev någon km längre än vad jag hade tänkt mig. 25 km. Under den första milen tyckte jag att jag mådde lite illa men det var nog för att jag inte ätit något och var hungrig. Sen kände jag efter lite för mycket tror jag. Jag klarade långdistansen och är härmed helt frisk. Även Elliot har varit feberfri idag. Så skönt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: