Skrivet av: Hanna Helsing | oktober 21, 2013

Korta intervaller

Dagens pass, korta intervaller på löpbana. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Fick avbryta efter 6x200m. Bena orkade inte med idag. Körde 2,5 km uppvärmning, 1,3 km intervaller med ståvila 30 sek och 3,8km nedjogg. Totalt 7,5 km. Körde styrka efteråt, mage och bål.
Det var kallt ute ikväll och jag hade för lite kläder på mig. Det är sällan det är så. Oftast klär jag mig för varmt. Nu väntas många månader med kalla träningspass i mörkret. Det är bara att vänja sig.
Efter träningspasset anmälde jag mig till Stockholm Marathon 2014. Nu hoppas jag att detta kommer hjälpa mig att höja motivation lite extra för träning i kyla och mörker.

20131021-212407.jpg
Tjoho va kul det ska bli att springa ett Marathonlopp. Jag längtar!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: