Skrivet av: Hanna Helsing | oktober 15, 2013

Besök och 8 km

Svärmor är på besök. Det är trevligt och skönt med avlastning. Barnen älskar sin farmor. De har så kul ihop.

Idag har jag hunnit jobba, tvätta, handla och träna. Tog en runda på kvällen. Jag var lite trött och väldigt hungrig när jag stack ut. Körde 8 km 37 min. Hem till middag och ett glas rött med min man och svärmor.

Igår tog jag fram en kartong med byxor, mina ”smaljeans”. Jag har tagit fram denna kartong ett antal gånger och tänkt att, ”nu borde jag gått ner tillräckligt i vikt”. Och så har jag fått upp byxorna till knäna.
Men igår hände det. Jag fick på mig några av mina byxor. Många av dem är inte särskilt fina, trasiga och slitna men jag fick på mig dem och därmed en helt ny garderob. Eller typ 10 jeans i alla fall som jag inte använt sedan 2009.
Jag måste understryka att jag absolut inte är kroppsfixerad och tycker jag varit fin under mina graviditeter när jag gått upp 25 kg. Men samtidigt är det för mig skönt att ha tappat gravidkilon utan att sluta äta. Jag äter allt och mycket och har gått ner i vikt tack vare min träning, det som jag älskar att göra.

20131015-203404.jpg
Hej så länge!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: