Skrivet av: Hanna Helsing | oktober 10, 2013

Höstgryta och 20 km löpning

Jag gjorde en gryta till middag idag. Den blev god och även mycket uppskattad av barnen.

20131010-212134.jpg
Jag tyckte det passade bra att göra en gryta och sitta inne och kura med tända ljus en kväll som denna, när det är mörkt ute och regnar. Vilket jag gjorde, en stund. Men sen stod jag redo med löparkläderna på och väntade på att Peter skulle komma hem från jobbet så jag kunde sticka ut i rusket på en längre löprunda.
Blöt, frusen och med stela vader, men med gott humör och bra musik i lurarna genomförde jag min planerade löprunda, 20 km.

20131010-212539.jpg
Nöjd efter kvällens pass stretchar jag och längtar efter en varm dusch.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: