Skrivet av: Hanna Helsing | september 7, 2013

Tjejmilen

Idag sprang jag tjejmilen. Blev erbjuden ett startnummer av en vän. Vars arbetsplats hade en plats över. Jag tackade ja trots min förkylning och tänkte att jag kör lite lugnt om jag inte har känningar i halsen.
Jag hade inte några större känningar i halsen. Dock ont i bihålorna, snuvig och ont i huvudet på morgonen. Men vi åkte in och jag tänkte inte kuta ihjäl mig, men ville komma under 45 min och det gjorde jag, 44:48 min. Det var kul att vara där. Det är sådan otroligt härlig stämning på sådana evenemang.
Min stora löpareidol Isabella gjorde en grym insatts. Hon är helt otrolig! Så fort jag blir helt frisk får jag nog öka upp min träningsmängd och hastighet lite tror jag 🙂

20130907-201204.jpg

20130907-201212.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: